joi, februarie 25, 2010

Cristi Minculescu: "Manelele reprezintă expresia bucuriei de viaţă

99% dintre romani asculta manele. O prostie spusa de intaiul marinar al tarii si luata ca atare de multi. Romanii asculta in proportie de 100% manele...insa doar unora le place. Asa cum unora le place jazz-ul altora rock-ul si altele. Sunt atatea campanii, grupuri si secte ce lupta impotriva manelelor inca nu-mi dau seama cand mai au timp romanii sa mai si munceasca. O parte asculta, iar cealalta parte incearaca sa o convinga pe prima sa nu mai asculte. Pentru ca manelele "e" naspa, nu e cultura, e lipsa de bun simt si cocalarism. Bine tu cultule, om cu bun simt(care fie vorba intre noi arunci tigara pe jos, scuipi si injuri ca un birjar), frumosule, chiparosule. Stii ce? Ia mai scuteste-ma! Ascult ce vreau(asta daca reusesc s-o fac intr-un mod cat mai discret). Nu ma incanta cu nimic un meloman care isi asculta muzica lui buna la acelasi volum la care o face si un manelist, asta daca volumul e prea ridicat. Tot lipsa de bun simt e. Ok. Am inteles. Tie nu-ti plac manelele, fie vorba intre noi nici mie, dar nu ma vezi pe mine ca iti tin predici sau ca tin altora predici. Nu generaliza. Nu-ti fa idei si nu judeca dupa asta. Daca o faci, esti doar redus.


Later edit: Zic asculta 100% pentru ca doar daca esti surd sau traiesti in munti nu ai avut parte de manele.
http://www.analogtv.ro/minunatele-povestiri-ale-navetistului-banatean/brezon/

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu are pic de consistenta articolul , nu vii cu nimic inovativ( tot ce ai scris, e scris si rescris).Pentru unii muzica e mai mult decat pentru altii! Asta e clar dar de-aici pana sa faci o judecata despre cum se asculta si cine e cum si cine e ce....

samo spunea...

Anonim spunea....nu spunea nimic anonim. Un comentariu idiot de la un idiot. Se baga cate unii in seama ca anonimi. Cred ca sufera ca nu sunt bagati in seama....cacanari. ce vroiai bai pula sa spuna Coro? Sa tina lectii de gramatica manelistilor, sa aduca un nou curent stilului? Hai suge-o (pe ea o) :)
Bine Coroooooooooooooo

Barlog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
bARlog spunea...

anonim oare nu e mai frumos ca si eu sa stiu cu cine am onoarea ?..vreau sa stiu cine intra si citeste ceea ce scriu eu. sunt de acord ca s-a mai scris. sunt unele subiecte care suporta mai multe pareri desi acestea par a seamana intre ele. cat priveste muzica:"eu nu stiu nimic despre muzica, la nivelul meu nici nu trebuie" spunea cineva...

Anonim spunea...

ESTE FIX PROBLEMA LUI.CRISTI CANTA SUPER BINE ,ASTA CONTEAZA SI APROPO,CANTA ROCK .DACA II PLAC MANELELE (CU TOATE CA N-AS BAGA MANA-N FOC PTR ASTA) NU STIU SAU DACA E ASA ,REPET:FIX PROBLEMA LUI.NU POT SPUNE CA M-A DEZAMAGIT CEEA CE A DECLARAT.DE UNDE NU STIU EU CA NU ESTE O DECLARATIE LA MISTO?-)